Ga naar de homepage

Als inwoner of ondernemer weet u het beste waar in de gemeente Loon op Zand knelpunten in het verkeer zijn. Welke wensen heeft u? Waar ervaart u dagelijks problemen in de praktijk? Of wat is er juist goed geregeld?

We nodigen u dan ook van harte uit om uw input te geven op de knelpuntenkaart, die te vinden is via de volgende link: https://global.royalhaskoningdhv.com/inventarisatie-loon-op-zand. Tot en met vrijdag 31 mei 2024 kunt u op deze kaart aangeven waar de mogelijkheden en problemen liggen in het verkeer binnen de gemeente Loon op Zand.  Met uw hulp kunnen we een zo volledig mogelijk beeld creĆ«ren.

Nieuw mobiliteitsplan

Het verkeer is belangrijk voor onze inwoners en bezoekers. De gemeente Loon op Zand moet ook in de toekomst veilig, leefbaar en bereikbaar zijn. Daarom werken we aan een nieuw mobiliteitsplan. In het mobiliteitsplan beschrijven we bijvoorbeeld wat we regelen voor voetgangers of fietsers. Hoe we de bereikbaarheid van de gemeente garanderen, hoe we omgaan met parkeren en hoe we streven naar duurzamer verkeer. Om deze vragen te kunnen beantwoorden, is het essentieel dat we eerst alle wensen en knelpunten op het gebied van verkeer in kaart brengen. Dit doen we samen met inwoners, ondernemers en organisaties.

We nemen alle opmerkingen serieus en waarderen elke bijdrage. Het is voor ons helaas is het voor ons niet mogelijk om individueel te reageren, omdat de opmerkingen anoniem worden ingediend. We verzekeren u dat we alle feedback zorgvuldig bekijken en meenemen.